Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η προσφορά του Hon Hai για το Silterra 8-ιντσών γκοφρέτα fab, δύο σημαντικές εκτιμήσεις είναι βασικές

Η προσφορά του Hon Hai για το Silterra 8-ιντσών γκοφρέτα fab, δύο σημαντικές εκτιμήσεις είναι βασικές

Σύμφωνα με μια έκθεση της Ταϊβάν Digitimes, η αγορά ανέφερε πρόσφατα ότι η Hon Hai συμμετέχει σε μια προσφορά για τα ίδια κεφάλαια της Silterra Malaysia, ενός χυτηρίου γκοφρετών 8 ιντσών στη Μαλαισία. Αν και η Hon Hai δεν ανταποκρίνεται στις φήμες της αγοράς, οι άνθρωποι στη βιομηχανία ημιαγωγών πιστεύουν ότι τα 125 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ δεν αποτελούν μεγάλη επενδυτική κλίμακα για το Hon Hai. Εάν μπορεί να αποκτήσει τις υπάρχουσες γραμμές παραγωγής και την τεχνολογία της Silterra, θα είναι για την Hon Hai. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια οικονομικά αποδοτική επένδυση.


Αναφέρεται ότι εκτός από τις τοπικές κοινοπραξίες Green Packet Bhd και Dagang Nexchange Bhd (DNeX) στη Μαλαισία, οι γερμανικές X-FAB και Hon Hai συμμετείχαν στην υποβολή προσφορών.

Ωστόσο, η έκθεση επισήμανε ότι η Silterra ήταν αρχικά μια επιχείρηση που επενδύθηκε από την κυβέρνηση της Μαλαισίας και περιείχε βασικά ορισμένες προσδοκίες της κυβέρνησης της Μαλαισίας για την ανάπτυξη της βιομηχανίας ημιαγωγών. Επομένως, ακόμη και αν έχει φθάσει στο στάδιο της διάλυσης, οι ιδιωτικές επιχειρήσεις θα εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν ορισμένες δυσκολίες. Η νοοτροπία της εγκατάλειψης. Ακριβώς λόγω αυτού, όσο πιο κοντά στο στάδιο του ανοίγματος της προσφοράς, οι τοπικές παρατηρήσεις έδειξαν ότι τα περιουσιακά στοιχεία δεν πρέπει να πωλούνται σε ξένες εταιρείες σε χαμηλή τιμή.

Σύμφωνα με σχετικές πηγές ημιαγωγών, η τρέχουσα προσφορά εξακολουθεί να είναι ασαφής και το κλειδί έγκειται στο κατά πόσον η Hon Hai μπορεί επιτέλους να αποκτήσει την κυριαρχία της Silterra σε κατάλληλη τιμή. και πώς να ξεδιπλώσουμε την τοπική αντιπολίτευση στη Μαλαισία.

Γιατί η Hon Hai ενδιαφέρεται να αποκτήσει το Silterra; Οι άνθρωποι στη βιομηχανία ημιαγωγών πιστεύουν ότι παρόλο που η Hon Hai δίνει έμφαση σε ένα μοντέλο ελαφρού ενεργητικού στην ανάπτυξη της βιομηχανίας ημιαγωγών, ο σχεδιασμός IC συχνά σχετίζεται στενά με τη διαδικασία κατασκευής. Επομένως, εάν υπάρχει ένα fab που μπορεί να κυριαρχήσει, είναι φυσικά το καλύτερο μοντέλο ανάπτυξης. .

Ωστόσο, για να φτιάξετε ένα faaf wafer από το τίποτα, ακόμη και από ένα fab 8 ιντσών, χρειάζεται πολύς χρόνος και χρήμα και εξακολουθούν να υπάρχουν μποτιλιαρίσματα από την πλευρά του εξοπλισμού. Ο Χο Χάι φυσικά δεν θέλει να φτιάξει μια δική του fab, αλλά αν είναι μια υπάρχουσα διαθέσιμη γραμμή παραγωγής, έχει φυσικά διαφορετικές σκέψεις.

Πηγές επεσήμαναν ότι η παγκόσμια ικανότητα παραγωγής fabs 8 ιντσών είναι σπάνια και η τιμή των γκοφρετών 8 ιντσών έχει αυξηθεί περισσότερο από 20% φέτος και αναμένεται ότι οι τιμές θα συνεχίσουν να αυξάνονται. Βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα, η επένδυση σε fabs 8 ιντσών είναι σωστό. Από στρατηγική άποψη, η επένδυση στο εργοστάσιο SilTerra 8 ιντσών, ειδικά η παραγωγική ικανότητα της SilTerra εκτός ηπειρωτικής Κίνας, μπορεί να βοηθήσει την εταιρεία σχεδιασμού IC της Hon Hai και τους προμηθευτές και τους πελάτες του συστήματος Hon Hai IC.

Σύμφωνα με στοιχεία, η Silterra έχει σήμερα μηνιαία παραγωγική ικανότητα από περίπου 30.000 έως 46.000 γκοφρέτες. Εάν ο Hon Hai μπορεί να το αποκτήσει σε τιμή 125 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ ή ακόμα υψηλότερη, σε σύγκριση με την αγορά του fab της GlobalFoundries στη Σιγκαπούρη στα 236 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ εκείνο το έτος, Ανεξάρτητα από το πώς το βλέπετε, δεν είναι μειονέκτημα.