Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Hangshun chip M0 πυρήνα ξεπερνά τη μαζική παραγωγή, η οπτική μονάδα MCU δεν έχει κολλήσει πλέον λαιμό

Hangshun chip M0 πυρήνα ξεπερνά τη μαζική παραγωγή, η οπτική μονάδα MCU δεν έχει κολλήσει πλέον λαιμό

Σύμφωνα με τα επίσημα νέα από τον τοπικό προμηθευτή σχεδιασμού ημιαγωγών Shenzhen Hangshun Chip, το τελευταίο προϊόν του Hangshun Chip, η σειρά HK32ALG31x, που κυκλοφόρησε στις 8 Ιανουαρίου, άρχισε να παρέχει δείγματα και θα αρχίσει επίσημα τη μαζική παραγωγή τον Φεβρουάριο.

Αναφέρεται ότι αυτό το νέο προϊόν θα οδηγήσει την εφαρμογή του πυρήνα Cortex®-M0 σε συγκεκριμένες ειδικές βιομηχανίες μέσω ενός νέου ορισμού και θα κληρονομήσει την άριστη δεξιοτεχνία και την καλή σταθερότητα της οικογένειας MCK HK32. ADC, DAC, CLU και πλούσιες περιφερειακές διεπαφές και παρέχουν μια νέα βιβλιοθήκη λειτουργιών και ένα μικρό μέγεθος συσκευασίας. Πολύ κατάλληλη για εφαρμογές με περιορισμένη χωρητικότητα και εφαρμογές, όπως φωτοηλεκτρικές μονάδες μετατροπής, μονάδες δικτύου οπτικών ινών, συστήματα σταθμών βάσης, όργανα ακριβείας, βιομηχανικός εξοπλισμός ελέγχου και έξυπνα συστήματα αυτοματισμού αισθητήρων σε οπτικές επικοινωνίες.

Χαρακτηριστικά υψηλής ολοκλήρωσης

Η MCU της σειράς HK32ALG31x διατηρεί το αρχικό χρονιστή ADC, I2C, γενικού σκοπού και USART 12 bit και ενσωματώνει μεγάλη αποθήκευση on-chip, η οποία μπορεί να διατηρήσει τα αρχικά χαρακτηριστικά και τη σταθερότητα του προϊόντος, προσθέτοντας εφαρμογές για συγκεκριμένες βιομηχανίες.

Οι MCU σειράς HK32ALG31x έχουν προσθέσει δύο έξοδοι DAC 12-bit με βάση τις αρχικές γενικές λειτουργίες. Δεν απαιτείται εξωτερική μονάδα DAC, η οποία μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά το κόστος του BOM και να εξοικονομήσει χώρο PCB.

Η νέα προσαρμόσιμη μονάδα λογικής (CLU) παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία υλικού για εφαρμογές πεδίου, επιτρέποντας στους σχεδιαστές να εφαρμόζουν συνδυαστική λογική και / ή συγχρονιστές χωρίς να χρησιμοποιούν συσκευές εκτός chip. Η λογική μονάδα υποστηρίζει μια ποικιλία ψηφιακών λειτουργιών, όπως η αντικατάσταση της λογικής κόλλας συστήματος, η δημιουργία ειδικών κυματομορφών και ο συγχρονισμός των ενεργοποιητών συμβάντων συστήματος. Οι μονάδες CLU είναι πλήρως προγραμματιζόμενες, συμβάλλοντας έτσι στην αύξηση της λειτουργικής απόδοσης της CPU και στην ενίσχυση της πραγματικής φύσης της επεξεργασίας σημάτων για ευαίσθητα στο κόστος προϊόντα. Είναι επίσης πολύ εύκολο να συνδεθείτε με άλλα τσιπ στο σύστημα.

Για την παροχή ακριβούς αναλογικής μέτρησης, το τσιπ ενσωματώνει ADC υψηλής απόδοσης 12 bit με ρυθμό δειγματοληψίας 2.6M SPS, 8 εξωτερικά επαναχρησιμοποιούμενα κανάλια και 2 εσωτερικά κανάλια συνδεδεμένα στην τάση Vsense ανίχνευσης εσωτερικής θερμοκρασίας και την εσωτερική τάση αναφοράς VREFINT ανίχνευση. Μπορεί να υπολογίσει αντιστρόφως τη θερμοκρασία τσιπ και την τάση τροφοδοσίας και υποστηρίζει τη λειτουργία φιλτραρίσματος του εξοπλισμού υπερβολικής δειγματοληψίας και τη δυνατότητα ρύθμισης της ευκρίνειας.

Αυτά τα νέα χαρακτηριστικά ακρίβειας υψηλού βαθμού ενσωμάτωσης είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για τους μηχανικούς βιομηχανικών συστημάτων ελέγχου όπως οι οπτικοί πομποδέκτες, οι οπτικές μονάδες και τα δίκτυα πρόσβασης, επιτρέποντας στα προϊόντα σειράς HK32ALG31x να επιτύχουν πλήρως ενσωματωμένο ψηφιακό έλεγχο σε τέτοιες εφαρμογές. τον έλεγχο του οπτικού δίσκου και τη διαδικασία παρακολούθησης.

Το προϊόν είναι αξιόπιστο και σταθερό

Οι MCU σειράς HK32ALG31x χρησιμοποιούν τον σταθερό και αξιόπιστο πυρήνα Cortex®-M0, με μέγιστη συχνότητα λειτουργίας 56MHz, υποστηρίζοντας ταλαντωτή RC 56M RC και ταλαντωτή 4-24M off-chip. Το τσιπ ενσωματώνει έναν αισθητήρα θερμοκρασίας, ένα χρονοδιακόπτη γενικής χρήσης 16 bit, ένα 16-bit Systick Timer και ένα χρονόμετρο watchdog (WWD). Το τσιπ παρέχει λειτουργίες χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, όπως κατάσταση αναστολής λειτουργίας, λειτουργία τερματισμού λειτουργίας και λειτουργία αναμονής και υποστηρίζει τη λειτουργία γρήγορης αφύπνισης.

Αυτή η σειρά MCU ενσωματώνει 64KB FLASH και 4KB SRAM on-chip, παρέχοντας αρκετό χώρο προγραμματισμού για βιομηχανικές εφαρμογές, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την επέκταση της λειτουργίας.

Αυτή η σειρά MCU τροφοδοτείται από μεγάλη τροφοδοσία 2.0V έως 5.5V και λειτουργεί σε θερμοκρασίες -40 ° C έως + 105 ° C. Το τσιπ έχει ισχυρές επιδόσεις κατά των παρεμβολών και καλές επιδόσεις EMC. Όλες οι θύρες I / O υποστηρίζουν τη λειτουργία Tolerant, η οποία είναι πολύ κατάλληλη για χρήση σε σύνθετα περιβάλλοντα (πολλαπλές πηγές παρεμβολών). Το υλικό δεν απαιτεί πάρα πολλά περιφερειακά κυκλώματα για περίπλοκη επεξεργασία, ενώ παράλληλα εξοικονομεί κόστος. Βελτιώνει επίσης τη σταθερότητα του συστήματος.

Διάφορα μεγέθη συσκευασίας

HK32ALG31x διατίθεται σε μικρά μεγέθη συσκευασιών όπως QFN32, QFN28, QFN24. Προσαρμόζονται σε διάφορες συμπαγείς διατάξεις, οι μηχανικοί μπορούν να επιλέξουν τα αντίστοιχα προϊόντα σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες. Κάθε μοντέλο υποστηρίζει την αναβάθμιση IAP στο διαδίκτυο, η οποία είναι βολική για την παραγωγή προϊόντων και τη μετέπειτα συντήρηση.