Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Ανάπτυξη ή ύφεση το 2020; 10 ερευνητικά ιδρύματα ημιαγωγών προβλέπουν μεγάλες διαφορές

Ανάπτυξη ή ύφεση το 2020; 10 ερευνητικά ιδρύματα ημιαγωγών προβλέπουν μεγάλες διαφορές

Στις 16 Ιουνίου, στη συνέντευξη τύπου της SEMICON CHINA / FPD 2020, ο ημι παγκόσμιος αντιπρόεδρος και πρόεδρος της Κίνας κ. Ju Long δήλωσε ότι αυτή η χρονιά θα έπρεπε να ήταν έτος για την ανάκαμψη και την ανάπτυξη της βιομηχανίας ημιαγωγών, αλλά η νέα στεφανιαία πνευμονία Η επιδημία διέκοψε τη βιομηχανία Στα βήματα, αναμένεται ότι η φετινή βιομηχανία θα βιώσει αναπόφευκτα αρνητική ανάπτυξη, όπως και η παγκόσμια οικονομία.

Σε ένα διάγραμμα προβλέψεων των παγκόσμιων ιδρυμάτων που παρουσίασε ο Gulong, οι προβλέψεις για την ανάπτυξη της παγκόσμιας βιομηχανίας ημιαγωγών το 2020 από 10 ιδρύματα είναι εντελώς διαφορετικές. Η πιο αισιόδοξη είναι η αύξηση 7,6% και η πιο απαισιόδοξη αναμένεται να μειωθεί κατά 11,7%, γεγονός που αντικατοπτρίζει Υπάρχουν πολλές αβεβαιότητες στον κλάδο.


Ο Ju Long επεσήμανε ότι από την πλευρά της προσφοράς, οι παγκόσμιες επενδύσεις σε εξοπλισμό Fab μπορούν να αντανακλούν την εμπιστοσύνη της βιομηχανίας για επενδύσεις στο μέλλον. Αν και η συνολική επένδυση της ηπειρωτικής Κίνας σε εξοπλισμό ημιαγωγών έχει αυξηθεί φέτος, η συνολική παγκόσμια πτώση θα συμβεί. Ωστόσο, αναμένεται ότι οι αποστολές παγκόσμιου εξοπλισμού θα επαναληφθούν την επόμενη χρονιά και η αύξηση αναμένεται να είναι υψηλότερη από 20%.