Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Οι παγκόσμιες και οι παγκόσμιες συνδέσεις υπογράφουν συμφωνία συνεργασίας ύψους 800 εκατομμυρίων δολαρίων

Οι παγκόσμιες και οι παγκόσμιες συνδέσεις υπογράφουν συμφωνία συνεργασίας ύψους 800 εκατομμυρίων δολαρίων

Στις 8 Ιουνίου, η Silicon Wafer κατασκευαστής GlobalWafers ανακοίνωσε ότι έχει υπογράψει συμφωνία συνεργασίας ύψους 800 εκατομμυρίων δολαρίων με κατασκευαστή ημιαγωγών, οι οποίες θα αυξήσουν την παραγωγή 12 ιντσών Soi (Silicon-in-anonator) και να επεκτείνει την παραγωγή της παγκόσμιας παραγωγής στο St. Missouri . Η χωρητικότητα 8 ιντσών Soi Wafer της υπάρχουσας Fab του Peters.


Σύμφωνα με τις αναφορές, οι 12-ιντσών Soi Wafers που παράγονται από τις παγκόσμιες συσκευές στο εργοστάσιο του Μισσούρ θα χρησιμοποιηθούν στο πιο προηγμένο Fab Fab Fab στο GlobalFoundries στη Μάλτα, τη Νέα Υόρκη και οι 8-ιντσών Soi Waters που κατασκευάζονται στο εργοστάσιο του Μισσούρι θα χρησιμοποιηθούν επίσης σε παγκόσμιες. Το FAB 9 WAFER FAB στο Βερμόντ συναντά την ταχέως αυξανόμενη ζήτηση για την προηγμένη τεχνολογία RF της GlobalFoundries σε εφαρμογές όπως 5G έξυπνα τηλέφωνα, ασύρματες επικοινωνίες, ραντάρ αυτοκινήτων και αεροδιαστημική τεχνολογία.

Οι παγκόσμιες χώρες επεσήμαναν ότι το συνολικό ποσό αυτής της συμφωνίας μακροπρόθεσμης συνεργασίας τα επόμενα χρόνια αναμένεται να είναι σχεδόν 210 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ για να επεκτείνει την ικανότητα του Missouri του Missouri της GlobalWafers. Η γραμμή δοκιμής παραγωγής για 12 ιντσών Soi Wafers αναμένεται να ολοκληρωθεί το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Αναφέρεται ότι, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι πελάτες και τη συνεχή ανάπτυξη της παγκόσμιας ζήτησης τσιπ υπολογιστών, οι παγκόσμιες εκδηλώσεις θα επενδύσουν 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ για να επεκταθούν η παραγωγική ικανότητα το 2021, απαιτούνται περισσότερα ανάντη υδατικά υλικά για την υποστήριξη της ανάπτυξης.

Το GlobalWafers είναι ένας από τους κύριους κατασκευαστές 8 ιντσών Soi Wafer, καθώς και ένας υφιστάμενος και μακροπρόθεσμος προμηθευτής των παγκόσμιων παγκόσμιων γκοφρέων 8 ιντσών. Τον Φεβρουάριο του 2020, οι GlobalFoundries και οι Globalwafers ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να συνεργαστούν στενά και να επεκτείνουν σημαντικά την ισχύουσα χωρητικότητα παραγωγής 12 ιντσών της GlobalWafers. Η συμφωνία ανακοίνωσε αυτή τη φορά συμβολίζει επίσης ότι η συνεργασία τους έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός. .

Globalfoundries CEO Tom Caulfield δήλωσε ότι οι παγκόσμιες κατευθύνσεις οδηγούν και επιταχύνουν τη βιομηχανία παραγωγής ημιαγωγών των ΗΠΑ και αυξάνει την ικανότητα παραγωγής για την ικανοποίηση της παγκόσμιας ζήτησης Chip. Ο Xu Xiulan, ο πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της GlobalWafers, εξέφρασε την προσδοκία ότι η γραμμή δοκιμής παραγωγής 12 ιντσών της GlobalWafers Soi Wai Wai μπορεί να εισέλθει στη δοκιμαστική παραγωγή φέτος και να επιταχύνει τη συνεργασία μεταξύ των παγκόσμιων ειδών και των παγκόσμιων συναφογμάτων.