Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Fuji Electric: Θα παράγει μαζικά πλάκες 300mm από ημιαγωγούς ισχύος μέχρι το 2021

Fuji Electric: Θα παράγει μαζικά πλάκες 300mm από ημιαγωγούς ισχύος μέχρι το 2021

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της LIMO, πρόσφατα, η Fuji Electric ανέφερε για πρώτη φορά στη δεύτερη φάση της ενημέρωσης των οικονομικών καταστάσεων το δεύτερο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2019 η μαζική παραγωγή πλαστικών τεμαχίων ημιαγωγών ισχύος 300mm.

Ο εκπρόσωπος είπε ότι ανταποκρινόμενη στη μεγάλη ζήτηση των αυτοκινήτων και της βιομηχανίας, η Fuji Electric προωθεί ενεργά την έρευνα και την ανάπτυξη, "αλλά λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη να ξεπεραστούν οι μεγάλες διαφορές επιδόσεων, πρέπει τεχνικά να περιμένουμε άλλα 2 με 3 χρόνια" ότι ο όγκος θα επιτευχθεί γύρω στο 2021. Παραγωγή.

Προηγουμένως, η Infineon πέτυχε μαζική παραγωγή πλακιδίων με ημιαγωγό ισχύος 300mm στο εργοστάσιο της Δρέσδης και επένδυσε 1,6 δισ. Ευρώ για την κατασκευή εργοστασίου στο Villach της Αυστρίας, με μαζική παραγωγή προγραμματισμένη να ξεκινήσει το 2021. Επιπλέον, η Bosch, ON Semiconductor είναι επίσης ενεργά διεξάγοντας μαζική παραγωγή πλακιδίων με ημιαγωγό ισχύος 300 mm. Η Ιαπωνία Fuji Electric, η Mitsubishi Electric, η Toshiba, οι Nuts και άλλες εταιρείες δεν έχουν κινηθεί.

Αναφέρεται ότι λόγω των επιπτώσεων της συναλλαγματικής ισοτιμίας και της μείωσης της ζήτησης, οι πωλήσεις της επιχείρησης ηλεκτρονικών ειδών της Fuji Electric σε 19 χρόνια αναμένεται να μειωθούν από 150,3 δισ. Γιέν σε 136 δισ. Γιέν και το ετήσιο κέρδος αναμένεται να μειωθεί 17,5 δισ. Γιέν σε 11,6 δισ. Γιεν.