Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > "Fortune" κυκλοφόρησε "Αλλαγή του κόσμου των εταιρειών" λίστα: Qualcomm κατετάγη πρώτη

"Fortune" κυκλοφόρησε "Αλλαγή του κόσμου των εταιρειών" λίστα: Qualcomm κατετάγη πρώτη

Στις 20 Αυγούστου 2019, το παγκοσμίου φήμης επιχειρηματικό περιοδικό Fortune κυκλοφόρησε το "Change the World" λίστα με 52 εταιρείες που άλλαξαν τον κόσμο μέσω επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Ως κινητήρας καινοτομίας της κινητής τεχνολογίας, η Qualcomm πρωτοστατεί στην ασύρματη τεχνολογία και στην ανάπτυξη 5G και έχει θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και τις επιχειρήσεις. Άλλοι στον κατάλογο περιλαμβάνουν BYD, Alibaba, Baidu και άλλες εταιρείες από την Κίνα.

Στο Παγκόσμιο Συνέδριο Κινητών Τηλεπικοινωνιών του 2019, η Qualcomm συνεργάστηκε με εταίρους για την προβολή προϊόντων και εφαρμογών βασισμένων σε λύσεις της Qualcomm

"Fortune" δήλωσε στην ομιλία επιλογής ότι η Qualcomm είναι "μετασχηματίζοντας ταχύτερες συνδέσεις σε πράσινα οφέλη". "Με τη γέννηση των πρώτων smartphones, η Qualcomm είναι ηγέτης στην τεχνολογία ασύρματων επικοινωνιών. Σήμερα, η Qualcomm κατασκευάζει μάρκες για συνδεσιμότητα 5G. 5G μπορεί να φέρει 10x έως 100 φορές την τρέχουσα ταχύτητα σύνδεσης, οι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων έχουν μόντεμ της Qualcomm ενσωματωμένους σε κινητά τηλέφωνα 5G. Ταυτόχρονα, με την εισαγωγή χαμηλότερων εκδόσεων ενέργειας και κόστους, το περιβάλλον θα έχει βαθιές επιπτώσεις. Με τη δημοτικότητα τέτοιων συσκευών, οι πόλεις θα μπορούν να παρακολουθούν την ποιότητα του αέρα και του νερού σε πραγματικό χρόνο. Αποφύγετε την υπερχείλιση ή τη λίπανση και τα αυτοκίνητα με αυτόματη οδήγηση μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους για να μειώσουν τη συμφόρηση και τις εκπομπές.

5G θα επαναπροσδιορίσει ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, φέρνοντας τεράστια οικονομικά και κοινωνικά οφέλη

Η Qualcomm δεσμεύεται να εφεύρει τεχνολογίες κινητών υποδομών που αλλάζουν θεμελιωδώς τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος συνδέεται, υπολογίζει και επικοινωνεί. Στην πραγματικότητα, το online αυτοκίνητο, η κοινή χρήση φωτογραφιών μέσω δικτύου, το ζωντανό βίντεο, η ακριβής τοποθέτηση GPS και η πλοήγηση - οι απαραίτητες και αγαπημένες υπηρεσίες αυτών των ανθρώπων, επωφελούνται από τη βασική τεχνολογία που εφευρέθηκε από την Qualcomm. Σήμερα, με το άνοιγμα της εποχής 5G, η Qualcomm βρισκόταν πάντα στο επίκεντρο της επανάστασης της τεχνολογίας ασύρματων επικοινωνιών, θέτοντας τα θεμέλια για ένα νέο μέλλον.

Στην Κίνα, η Qualcomm δραστηριοποιείται εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια και η συνεργασία της με τους κινεζικούς οικολογικούς εταίρους επεκτάθηκε σε πολλές βιομηχανίες όπως τα smartphones, τα ολοκληρωμένα κυκλώματα, το Διαδίκτυο των πραγμάτων, το λογισμικό και τα αυτοκίνητα. Προσυπογράφοντας τη φιλοσοφία της "ρίζας της Κίνας, της κοινής γνώσης και της καινοτομίας", η Qualcomm συνεχίζει να ενδυναμώνει τους κινέζους πελάτες να ανταγωνίζονται, να αναπτύσσονται και να αναπτύσσονται συνεχώς στο σπίτι και παγκοσμίως.

Τον Ιανουάριο του 2018, η Qualcomm και οι Κινέζοι συνεργάτες της ανήγγειλαν από κοινού το πιλοτικό πρόγραμμα 5G στο Πεκίνο.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Qualcomm έχει συνεργαστεί με παγκόσμιους και κινέζους εταίρους για να προετοιμαστεί για την πλήρη ανάπτυξη του 5G. Στην Κίνα, η Qualcomm διεξάγει ενεργά δοκιμές δικτύων 5G με τις εταιρείες China Telecom, China Unicom και China Telecom. Ταυτόχρονα, η Qualcomm και η Huawei, η ZTE, η Datang Telecom και άλλοι κατασκευαστές τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού πραγματοποίησαν δοκιμές διαλειτουργικότητας 5G. Από την άποψη των έξυπνων τερματικών, ήδη από τον Ιανουάριο του 2018, η Qualcomm και πολλοί Κινέζοι συνεργάτες ανακοίνωσαν το "πιλοτικό σχέδιο 5G" για να βοηθήσουν τους Κινέζους εταίρους να κερδίσουν το πρώτο πλεονέκτημα στην παγκόσμια αγορά κινητής τηλεφωνίας 5G. Μέχρι στιγμής, αυτοί οι πωλητές έχουν επιδείξει ή κυκλοφορήσει μια σειρά συσκευών 5G που λειτουργούν με την Qualcomm, επιδεικνύοντας κορυφαία θέση στην Κίνα και την παγκόσμια αγορά.

Φέτος είναι η πέμπτη φορά που το περιοδικό Fortune κυκλοφόρησε τον κατάλογο των εταιρειών που αλλάζουν τον κόσμο. Ο κατάλογος επιλέγει εταιρείες που επιτυγχάνουν θετικό κοινωνικό αντίκτυπο μέσω επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και ενσωματώνει τις βασικές στρατηγικές για να επιβεβαιώσουν ότι θεωρούν τις δημόσιες για την υγεία, το περιβάλλον, τα οικονομικά και τα κοινωνικά θέματα ως μείζονες προκλήσεις και την αξιοποιούν ως ευκαιρία για την προώθηση της κοινωνίας και του περιβάλλοντος. Ένας ενάρετος κύκλος. Τα κριτήρια για την κατάταξη του καταλόγου περιλαμβάνουν: μετρήσιμο κοινωνικό αντίκτυπο, επιχειρηματικές επιδόσεις, βαθμό καινοτομίας και βαθμός ολοκλήρωσης των επιχειρήσεων.