Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Ξένα μέσα: Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ ή προσωρινή επέκταση της Huawei για 6 μήνες

Ξένα μέσα: Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ ή προσωρινή επέκταση της Huawei για 6 μήνες

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης Politico ανέφερε δύο άτομα εξοικειωμένοι με το θέμα, το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ μπορεί να παρατείνει την προσωρινή άδεια Huawei για έξι μήνες.

Αναφέρεται ότι η προσωρινή προσωρινή άδεια χρήσης της Huawei στις ΗΠΑ έχει προγραμματιστεί να λήξει στις 18 Νοεμβρίου, γεγονός που επιτρέπει στις αμερικανικές εταιρείες να συνεχίσουν να πραγματοποιούν περιορισμένες συναλλαγές με την Huawei, όπως παροχή υφιστάμενων δικτύων και συσκευών και παροχή ενημερώσεων λογισμικού και ενημερώσεων για τα τηλέφωνα της Huawei. . Ωστόσο, αυτή η προσωρινή άδεια εξαγωγής δεν περιλαμβάνει σημαντικές συναλλαγές μεταξύ κατασκευαστών ημιαγωγών των ΗΠΑ, όπως η Intel, η Qualcomm και η Micron.

Εάν οι ειδήσεις είναι αληθινές, αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες Huawei και Glory αναμένεται να λάβουν ενημερώσεις λογισμικού και ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας από την Google τουλάχιστον το 2020. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο οι συσκευές Huawei που έλαβαν πιστοποίηση Google πριν από την απαγόρευση των ΗΠΑ είναι κατάλληλες για αυτές τις ενημερώσεις . Το νεοεμφανιζόμενο τηλέφωνο Mate 30 θα εξακολουθεί να στερείται υπηρεσιών Google.

Άτομα εξοικειωμένα με το θέμα δήλωσαν επίσης ότι το Υπουργείο Εμπορίου εξακολουθεί να περιμένει αίτηση για άδεια εξαγωγής, αλλά δεν υπάρχει ακριβής χρόνος για να προσδιοριστεί πότε θα μπορέσουν να εγκριθούν αυτές οι εξαιρέσεις.

Προηγουμένως, ορισμένοι κατασκευαστές chip των ΗΠΑ πίστευαν ότι τα υλικά των ημιαγωγών που χρησιμοποιούν τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα της Huawei ήταν ευρέως διαθέσιμα στην παγκόσμια αγορά και οι εξαγωγές δεν συνιστούσαν κίνδυνο εθνικής ασφάλειας. Η αμερικανική βιομηχανία ημιαγωγών πιστεύει ότι η απαγόρευση των εξαγωγών θα αποφέρει πλεονεκτήματα σε ξένους ανταγωνιστές όπως η Νότια Κορέα και η Ταϊβάν, καταστρέφοντας έτσι τα συμφέροντα των αμερικανικών εταιρειών.

Τον Μάιο του τρέχοντος έτους, η Huawei συμπεριλήφθηκε στον κατάλογο των οντοτήτων των ΗΠΑ. Πρόσφατα, ο υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ, Wilber Ross, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Bloomberg ότι η άδεια της αμερικανικής εταιρείας για την πώληση εξαρτημάτων στην Huawei θα εγκριθεί «πολύ βραχυπρόθεσμα» και εξέφρασε την ελπίδα ότι οι ΗΠΑ θα επιτύχουν μια εμπορική συμφωνία με την Κίνα αυτόν τον μήνα . Επιπλέον, αποκάλυψαν επίσης ότι έχουν λάβει 260 αιτήσεις για επιχειρηματικές συναλλαγές με την Huawei και οι περισσότερες από αυτές μπορούν να εγκριθούν.