Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Αναδιπλώνοντας νέες ιδέες, τα ξένα μέσα προβολής παρουσιάζουν το πρωτότυπο πτυσσόμενης οθόνης τριών επιπέδων της TCL

Αναδιπλώνοντας νέες ιδέες, τα ξένα μέσα προβολής παρουσιάζουν το πρωτότυπο πτυσσόμενης οθόνης τριών επιπέδων της TCL

Πρόσφατα, ο αμερικανικός ιστότοπος των μέσων μαζικής ενημέρωσης CNET έδειξε το τριπλό κινητό τηλέφωνο της TCL. Το πρωτότυπο αυτού του κινητού τηλεφώνου έχει περίπου το ίδιο μέγεθος με το δισκίο.







Αυτή η μηχανή δίπλωσης είναι σαν μια κατάσταση στην οποία τρία κινητά τηλέφωνα είναι διπλωμένα μαζί. Όταν ανοίξει πλήρως, είναι περίπου 10 ίντσες σε μέγεθος. Είναι το μέγεθος ενός iPad. Αυτό το τριπλό κινητό τηλέφωνο θα χρησιμοποιήσει τη λεγόμενη "άρθρωση" του Dragonhinge και θα το διπλώσει. Η συσκευή είναι παχιά, οι πλευρές μοιάζουν με τα γράμματα "Z" ή "S" και η επάνω οθόνη θα λειτουργεί ως εξωτερική οθόνη. Το τηλέφωνο διαθέτει μια πίσω τετράδα κάμερα, μπροστινή κάμερα και θύρα USB-C.





Ο Li Xuanhong, γενικός διευθυντής του TCL Communication Global Product Center, είπε κάποτε ότι η βασική τεχνολογία πτυσσόμενης AMOLED είναι αρκετά ώριμη και ανθεκτική, το κινητό τηλέφωνο με πτυσσόμενη οθόνη θα διαδοθεί γρήγορα και οι βασικές προδιαγραφές είναι 5G. Πτυσσόμενο κινητό τηλέφωνο οθόνη αρκετές βασικές τεχνολογίες για να ξεπεραστούν τα σημεία:

"(1) Η οθόνη διπλώνεται περισσότερες από 200.000 φορές, δηλαδή το μέσο άνοιγμα και κλείσιμο είναι 300 φορές την ημέρα και χρησιμοποιείται για δύο χρόνια.

(2) Η εσωτερική πτυσσόμενη οθόνη ταιριάζει και η εργασία συναρμολόγησης / οφέλους και το πρόβλημα της μετατόπισης της οθόνης κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο πρέπει να ληφθούν υπόψη.

(3) Μέσα στο πρόβλημα της διάτρησης κεφαλής κάμερας με πτυσσόμενη οθόνη.

(4) Το εσωτερικό της πτυσσόμενης οθόνης σφραγίζεται γύρω από την προστατευτική λωρίδα.

(5) Η πτυσσόμενη οθόνη μπορεί να είναι μόνο πλαστική εμφάνιση και η τεχνολογία πτυσσόμενου γυαλιού δεν έχει ακόμη ωριμάσει. "





Επειδή το τριπλό κινητό τηλέφωνο της TCL βρίσκεται στο πρωτότυπο στάδιο, οι τρέχουσες προδιαγραφές, η τιμή και ο χρόνος πωλήσεων δεν είναι σαφείς. Αν και αυτό είναι απλώς ένα πρωτότυπο, δεν είναι απαραίτητα μαζική παραγωγή, αλλά τουλάχιστον παρέχει μια νέα ιδέα για την πτυσσόμενη οθόνη.