Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Επέκταση! Η Nexperia εγκαινιάζει νέα γραμμή παραγωγής πλακών 8 ιντσών

Επέκταση! Η Nexperia εγκαινιάζει νέα γραμμή παραγωγής πλακών 8 ιντσών

Στις 24 Ιουνίου, η Nexperia ανακοίνωσε σήμερα ότι μια νέα γραμμή παραγωγής δίσκων 8 ιντσών στο Μάντσεστερ του Ηνωμένου Βασιλείου έχει ξεκινήσει. Η πρώτη παρτίδα προϊόντων χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία Chip NextPower με χαμηλό RDS (ON) και LOW QRR, 80V και 100V MOSFETS. . Η νέα γραμμή παραγωγής θα επεκτείνει αμέσως την παραγωγική ικανότητα της Nexperia. Οι νέες συσκευές PSMN3R9-100YSF (100V) και PSMN3R5-80YSF (80V) θα έχουν τον εξαιρετικά χαμηλό συντελεστή QRR του κλάδου (RDS (ON) X QRR).

Ο διευθυντής προϊόντων Nexperia Mike Becker επεσήμανε ότι, ενόψει της παγκόσμιας έλλειψης ημιαγωγών, η Nexperia επενδύει ενεργά σε παγκόσμιες εγκαταστάσεις παραγωγής για την αύξηση της παραγωγικής ικανότητας, συμπεριλαμβανομένου του εξοπλισμού παραγωγής MOSFE στο Μάντσεστερ και τις Φιλιππίνες. Αυτά είναι καλά νέα για τους αγοραστές. Η απόδοση του νέου MOSFET διεγείρει επίσης τους σχεδιαστές. Αυτά τα MOSFETS είναι πολύ κατάλληλα για διάφορες εφαρμογές μεταγωγής και μπορούν επίσης να αντικαταστήσουν τα προϊόντα από άλλους προμηθευτές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η Nexperia (ANSHI SEMIConductor) είναι θυγατρική της τεχνολογίας WingTech, επαγγελματίας κατασκευαστής διακριτών συσκευών, λογικών συσκευών και συσκευών MOSFET. Τα προϊόντα της περιλαμβάνουν διόδους, διπολικά τρανζίστορ, συσκευές προστασίας ESD και συσκευές MOSFET. , Τρανζίστορ εφέ αθίου γαλλίου (GAN FET), καθώς και αναλογική IC και λογική IC. Η Nexperia (Anshi Semiconductor) έχει την έδρα της στο Nijmegen, οι Κάτω Χώρες, μπορούν να παραδώσουν περισσότερα από 90 δισεκατομμύρια προϊόντα κάθε χρόνο και έχουν περισσότερους από 12.000 υπαλλήλους στην Ασία, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης πρόσφατα, η Nexperia (Anshi Semiconductor) σχεδιάζει να επενδύσει 700 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ τους επόμενους 12-15 μήνες για να επεκταθούν οι ευρωπαϊκές φακές Wafer, ασιατικές συσκευασίες και εγκαταστάσεις δοκιμών και παγκόσμιες βάσεις Ε & Α. Εκτιμάται ότι μέχρι τα μέσα του 2022, η Nexperia σκοπεύει να αυξήσει την ικανότητα του εργοστασίου του Αμβούργου στη Γερμανία από πάνω από 35.000 γκοφρέτες ανά μήνα κατά 20%. Η χωρητικότητα του ειδικού εργοστασίου συσκευής Power Trechmos στο Μάντσεστερ, το Ηνωμένο Βασίλειο θα αυξηθεί από 24.000 γκοφρέτες το μήνα. Ο κύκλος αυξάνεται κατά 10%.