Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η ΕΕ ξεκινά αντιμονοπωλιακή έρευνα εναντίον της Qualcomm πάνω από 5G μάρκες

Η ΕΕ ξεκινά αντιμονοπωλιακή έρευνα εναντίον της Qualcomm πάνω από 5G μάρκες

Η Qualcomm δήλωσε την Τετάρτη ότι οι αρχές της ΕΕ ξεκινούν έρευνα για την αντίθεσή της προς το μονοπώλιο.

Η Qualcomm δήλωσε στην αμερικανική αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διερευνά την υποτιθέμενη αντιανταγωνιστική συμπεριφορά της εταιρείας σε μια προσπάθεια να διαπιστώσει εάν η εταιρεία την έχει χρησιμοποιήσει στην αγορά chip chip front-end. 5G θέση στην αγορά επεξεργαστή βάσης. Στις 3 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, η εταιρεία έλαβε αίτηση πληροφοριών από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Τα ημιαγωγοί RF χρησιμοποιούνται για να επιτρέπουν στα smartphone να επικοινωνούν με ασύρματα δίκτυα.

Η Qualcomm δήλωσε στο έγγραφο ότι εάν η εταιρεία διαπιστωθεί ότι έχει διαπράξει παραβιάσεις, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μπορεί να επιβάλει πρόστιμο ισοδύναμο έως και 10% των ετήσιων εσόδων και μπορεί να περιορίσει τις επιχειρηματικές της πρακτικές. Η Qualcomm δήλωσε ότι ήταν δύσκολο να προβλεφθούν τα αποτελέσματα της έρευνας, αλλά δεν θεώρησε τις επιχειρηματικές της πρακτικές να παραβιάζουν τους κοινοτικούς κανόνες ανταγωνισμού.

Η χρηματιστηριακή έκθεση έδειξε ότι τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή της Qualcomm για το πρώτο οικονομικό τρίμηνο ήταν 99 σεντς, υψηλότερα από τα 85 σεντ που αναμενόταν προηγουμένως Αναλυτές της Wall Street. τα έσοδα ήταν 5,06 δισ. δολάρια, τα οποία ήταν επίσης υψηλότερα από ό, τι αναμενόταν να αναμένουν 4,84 δισ. δολάρια.

Οι μετοχές της Qualcomm υποχώρησαν 0,3% στις χρηματιστηριακές αγορές της Πέμπτης, σε σύγκριση με τον δείκτη Nasdaq Composite Index, ο οποίος σημείωσε άνοδο 0,7%.

Η εταιρεία δεν απάντησε σε αίτημα για σχολιασμό της έρευνας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.