Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Καλλιεργώντας βαθιά την κινεζική αγορά για περισσότερα από 30 χρόνια, η ASML προσγειώθηκε στο SEMICON China 2020!

Καλλιεργώντας βαθιά την κινεζική αγορά για περισσότερα από 30 χρόνια, η ASML προσγειώθηκε στο SEMICON China 2020!

Από τις 27 έως τις 29 Ιουνίου, η ASML (Asmell) εμφανίστηκε στο Shanghai New International Expo Center με μια ολοκληρωμένη ολοκληρωμένη λύση λιθογραφίας και συμμετείχε στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση ημιαγωγών στον κόσμο SEMICON China / FPD China 2020 (θέση έκθεσης: E5 Hall No. 5639). Σε αυτή τη μεγάλη εκδήλωση της παγκόσμιας βιομηχανικής ανταλλαγής με θέμα «Διασυνοριακό παγκόσμιο · Σύνδεση καρδιών και καρδιών», με την προϋπόθεση της παρακολούθησης τοπικών μέτρων ελέγχου της επιδημίας, η ASML μοιράστηκε το φως με τους βιομηχανικούς εταίρους και το κοινό μέσω εκθέσεων και διαδικτυακών φόρουμ. τάσεις τεχνολογικής ανάπτυξης προηγμένων διεργασιών, εφαρμογή ώριμων διαδικασιών και ευκαιριών στον κλάδο, καθώς και σκέψεις και ιδέες στους τομείς της ανάπτυξης ταλέντων ημιαγωγών, και σε βάθος συζητήσεις και ανταλλαγές με δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες από τη βιομηχανία, τόσο διαδικτυακά όσο και εκτός σύνδεσης.


Ο εξοπλισμός λιθογραφίας είναι ένας από τους βασικούς εξοπλισμούς στην κατασκευή ημιαγωγών. Η διαδικασία φωτολιθογραφίας καθορίζει το πλάτος γραμμής του τσιπ ημιαγωγού και επίσης καθορίζει την απόδοση και την κατανάλωση ισχύος του τσιπ. Η ASML είναι βαθιά βυθισμένη στην τεχνολογία λιθογραφίας. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προϊόντων της αγοράς, συνεχίζει να διαπερνά τα τεχνικά όρια και υποστηρίζει τους πελάτες να συνεχίσουν να μειώνουν το πλάτος της γραμμής chip, να βελτιώνουν την απόδοση των chip και να μειώνουν την κατανάλωση ισχύος chip.

Η καινοτομία της ASML πηγάζει από την καλύτερη κατανόηση των αναγκών των πελατών, τη συνεχή υψηλή επένδυση Ε & Α και την ειλικρινή συνεργασία με τους συνεργάτες της βιομηχανίας. Δεκαετίες συνεχών προσπαθειών έχουν προωθήσει την ανάπτυξη των γενεών προϊόντων λιθογραφίας ASML, και κάθε βελτίωση και καινοτομία είναι σημαντική Αυξήθηκε ο μικρότερος κόμβος διαδικασίας που μπορεί να επιτευχθεί από τη μηχανή λιθογραφίας. Στη ζωντανή μετάδοση της διαδικτυακής πλατφόρμας κατά τη διάρκεια του SEMICON China 2020, ο Shen Bo, αντιπρόεδρος της ASML και πρόεδρος της Κίνας, δήλωσε: "Η ASML έχει βυθιστεί βαθιά στην κινεζική αγορά για περισσότερα από τριάντα χρόνια. Από την πρώτη μηχανή λιθογραφίας, συνέχισαν να είναι πελατοκεντρικοί και συνεχώς Εισάγουν καινοτόμες τεχνολογίες και υπηρεσίες λιθογραφίας και γίνονται μάρτυρες, μάρτυρες και υποστηρικτές της κινεζικής βιομηχανίας ημιαγωγών. Στο μέλλον, η ASML θα συνεχίσει να επενδύει, να επεκτείνει τη διάρθρωσή της και να καλλιεργεί ταλέντα, να εργάζεται με συνεργάτες του κλάδου και επιτυγχάνουμε κοινή ανάπτυξη με την κινεζική βιομηχανία ημιαγωγών. "


Η πλήρης γκάμα λύσεων λιθογραφίας που προσφέρει η ASML σε αυτήν την έκθεση, όπως η μηχανή λιθογραφίας (Scanner), η μέτρηση και η επιθεώρηση (YieldStar και HMI business) και η υπολογιστική λιθογραφία (επιχείρηση Brion) κ.λπ., παρέχουν στους πελάτες της παγκόσμιας βιομηχανίας ημιαγωγών το συνολικό σχέδιο ενίσχυσης της μικρογραφίας και βελτίωσης της απόδοσης, ενώ συνεχώς ωθεί τον Νόμο του Μουρ στην πραγματικότητα.

Τα μηχανήματα Extreme υπεριώδους EUV, βαθιάς υπεριώδους DUV (συμπεριλαμβανομένης της εμβάπτισης), υποστηρίζουν κυρίως προηγμένη τεχνολογία διεργασιών, βοηθούν την ανάπτυξη τσιπ σε έξυπνα τηλέφωνα, 5G, τεχνητή νοημοσύνη και άλλα πεδία, για να επιτευχθεί γρηγορότερος υπολογισμός και ταχύτητα επεξεργασίας.

Ταυτόχρονα, η τεχνολογία λιθογραφίας έχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών στον τομέα της τεχνολογίας ώριμης διαδικασίας. Ο εξοπλισμός λιθογραφίας DUV της ASML, συμπεριλαμβανομένης της μηχανής λιθογραφίας βύθισης ArF, της μηχανής ξηράς λιθογραφίας ArF, της μηχανής λιθογραφίας KrF, και της μηχανής i-Line κ.λπ. (σειρά TWINSCAN και PAS5500), υποστηρίζουν τεχνολογία ώριμης διαδικασίας και υπόστρωμα μη πυριτίου Η ειδική διαδικασία ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένων των τσιπ Διαδικτύου των πραγμάτων, τσιπ αυτοκινήτου, τσιπ διαχείρισης ισχύος, τσιπ συσκευών ισχύος, τσιπ μικροαισθητήρα, κ.λπ., ικανοποιεί τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της βιομηχανίας σε αυτούς τους τομείς και προωθεί την ανάπτυξη της βιομηχανίας ημιαγωγών.

Η ετήσια διεθνής έκθεση ημιαγωγών SEMICON China είναι επίσης ένα μεγάλο γεγονός για την παγκόσμια ανταλλαγή ταλέντων ημιαγωγών. Στο συνέδριο ASML China Online Sharing που πραγματοποιήθηκε στις 2 μ.μ. στις 28 Ιουνίου, στελέχη και netizens της ASML πραγματοποίησαν σε βάθος ανταλλαγές και αλληλεπιδράσεις σε θέματα βιομηχανίας, έννοιες ανάπτυξης ταλέντων και εταιρική κουλτούρα. Η ASML δημιουργεί μια εταιρική κουλτούρα που χαρακτηρίζεται από Challenge, Collaboration και Care, προσελκύοντας κορυφαία ταλέντα στον κλάδο και κερδίζοντας επαίνους από πολλούς netizens.

Η ASML βρίσκεται στην Κίνα για περισσότερα από τριάντα χρόνια και επί του παρόντος διαθέτει 12 γραφεία, 2 κέντρα Ε & Α, 1 εκπαιδευτικό κέντρο και 11 κέντρα logistics αποθήκης στην Κίνα, με περισσότερους από 1.000 υπαλλήλους.