Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Τα προϊόντα DRAM και SSD είχαν καλή απόδοση, τα έσοδα του ADATA τον Αύγουστο αυξήθηκαν 14,83% ετησίως

Τα προϊόντα DRAM και SSD είχαν καλή απόδοση, τα έσοδα του ADATA τον Αύγουστο αυξήθηκαν 14,83% ετησίως

Το εργοστάσιο memory module ADATA ανακοίνωσε στις 7 ότι τα ενοποιημένα έσοδά του για τον Αύγουστο ήταν 2,668 δισεκατομμύρια γιουάν (NTD, το ίδιο παρακάτω), μείωση 1,3% από 2,716 δισεκατομμύρια γιουάν τον Ιούλιο, και αύξηση 14,83% από 2,352 δισεκατομμύρια γιουάν το την ίδια περίοδο το 2019.. Αθροιστικά, τα έσοδα τους πρώτους οκτώ μήνες του 2020 ήταν 20,67 δισεκατομμύρια γιουάν, αύξηση 22,4% την ίδια περίοδο το 2019.

Η ADATA επεσήμανε ότι καθώς η παγκόσμια επιφυλακή πανδημίας δεν έχει αρθεί, η εργασία από το σπίτι και η απομακρυσμένη διδασκαλία αναμένεται να αποτελέσουν τη μελλοντική τάση ζωής. Η αγορά φορητών υπολογιστών συνέχισε να αυξάνεται από το δεύτερο τρίμηνο, οδηγώντας σταθερές αποστολές προϊόντων DRAM και μονάδων στερεάς κατάστασης (SSD). Η εταιρεία διαθέτει δύο κύριες σειρές προϊόντων. Τα έσοδα από προϊόντα DRAM αυξήθηκαν περισσότερο από 20% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2019, ενώ τα έσοδα SSD αυξήθηκαν κατά 45,15% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2019.


Αναλύοντας τη δομή των προϊόντων της ADATA τον Αύγουστο, τα έσοδα DRAM αντιστοιχούσαν στο 44,57%, τα έσοδα SSD ήταν 32,03%, η κάρτα μνήμης, η μονάδα δίσκου και άλλα προϊόντα αντιστοιχούσαν στο 23,4%. Επιπλέον, τα προϊόντα DRAM αντιπροσώπευαν το 47,48% των σωρευτικών εσόδων τους πρώτους οκτώ μήνες του 2020, τα SSD αντιστοιχούσαν στο 32,27% και οι κάρτες μνήμης, μονάδες flash και άλλα προϊόντα αντιπροσώπευαν το 20,25%.

Η ADATA επεσήμανε επίσης ότι οι παγκόσμιες οικονομικές δραστηριότητες και ο τρόπος ζωής του ανθρώπου έχουν υποστεί μεγάλες αλλαγές λόγω των επιδημικών μέτρων πρόληψης και ότι η ζήτηση για διάφορες εφαρμογές θα αυξηθεί και θα μειωθεί. Η αγορά μνήμης θα είναι σχετικά επίπεδη το δεύτερο εξάμηνο του 2020. Ωστόσο, ανυπομονούμε το 2021, ο κόσμος αναμένεται. Με την αύξηση των εφαρμογών όπως το 5G, το Internet of Things και το Internet of Vehicles, η ζήτηση για αποθήκευση παραμένει αυξάνεται. Υπό αυτές τις συνθήκες, η εταιρεία θα επιταχύνει επίσης την πρόοδο των ηλεκτρονικών σπορ, της αποθήκευσης βιομηχανικού ελέγχου, των ηλεκτρονικών υπολογιστών 5G και της αυτοκινητοβιομηχανίας και θα αναλάβει το προβάδισμα στην εκπόνηση των διαφοροποιημένων αναγκών μνήμης των μελλοντικών πελατών, ενώ θα συνεχίσει να προωθεί την εμπορική αξία της εταιρείας και να διαφοροποιείται κερδοφορία