Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Δημιουργήστε νέα ύψη! Η αμερικανική κλίμακα δημόσιας υπηρεσίας χωρητικότητας PV αποθεματικού ανήλθε σε 37.9GW

Δημιουργήστε νέα ύψη! Η αμερικανική κλίμακα δημόσιας υπηρεσίας χωρητικότητας PV αποθεματικού ανήλθε σε 37.9GW

Σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες της SolarMackenzie και της Ένωσης Ηλιακής Ενεργειακής Βιομηχανίας (SEIA), της USSolarMarketInsightReport, η αμερικανική έκθεση έρευνας αγοράς φωτοβολταϊκών, η αμερικανική κλίμακα δημόσιας ωφέλειας χωρητικότητας PV φθάνει στα 37,9GW, καταργώντας το ρεκόρ του 2018. 15GW, ένα νέο υψηλό. Λόγω της αύξησης των συναλλαγών έργων φωτοβολταϊκών σε κλίμακα χρησιμότητας, η πρόβλεψη για τα επόμενα πέντε έτη αναθεωρήθηκε προς τα πάνω κατά 6GW από το τελευταίο τρίμηνο.

Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019, η χωρητικότητα του έργου φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων που κυκλοφόρησε δημοσίως αυξήθηκε σε 11,2 GW και μόνο το 6,2 GW συγκομίστηκε το δεύτερο τρίμηνο. Επιπλέον, η οικιακή αγορά φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων ανέκαμψε επίσης από την ίδια περίοδο πέρυσι.

"Καθώς το φωτοβολταϊκό κόστος συνεχίζει να μειώνεται, η τεχνολογία φωτοβολταϊκής ενέργειας έχει καταστεί η επιλογή χαμηλότερου κόστους για επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, επιχειρήσεις και νοικοκυριά και δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τα αποθεματικά έχουν αυξηθεί", δήλωσε ο Abigail Ross Hopper, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της SEIA. "Εντούτοις, σε εμάς Η συνεχιζόμενη πρόοδος, όταν η PV αναμένεται να γίνει 20% πηγή ηλεκτροπαραγωγής στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2030, πολιτικές υποστήριξης όπως το PV Investment Credit Tax (ITC) είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Η έκθεσή μας δείχνει ότι εκτός από αρκετές εταιρείες κοινής ωφελείας έχουν ανακοινώσει μεγάλες προμήθειες φωτοβολταϊκής ενέργειας, η Starbucks, η Microsoft και άλλες εταιρείες έχουν επίσης εκδώσει μια δήλωση συναλλαγών για την αγορά φωτοβολταϊκής ενέργειας.

Στην πραγματικότητα, η εταιρική δυναμικότητα προμηθειών φωτοβολταϊκής ενέργειας αντιπροσώπευε το 17% της νέας χωρητικότητας φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων που ανακοινώθηκε το 2019.

"Όσο όλο και περισσότερες εταιρείες δεσμεύονται να χρησιμοποιούν 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, αναμένουμε ότι οι πράσινες αγορές ηλεκτρικής ενέργειας θα αυξήσουν επίσης τη νέα χωρητικότητα χρηστών κατά περισσότερο από 20% μεταξύ 2019 και 2024", δήλωσε ο Colin Smith, ανώτερος σύμβουλος έρευνας στο WoodMackenzie. . "Οι εταιρείες πόλεων, πολιτείας και επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας εφαρμόζουν ήδη προγραμματισμό ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και δεσμεύσεις με μηδενικές εκπομπές άνθρακα. Ξεκινάμε να βλέπουμε τον ενθουσιασμό των πράσινων προμηθειών ηλεκτρικής ενέργειας και αναμένεται ότι το σύστημα ποσοστώσεων (RPS) θα προωθήσει και αυτές τις πράσινες αγορές ηλεκτρικής ενέργειας βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα. "

Σύμφωνα με την έκθεση, το 55% των προγραμμάτων κοινής ωφέλειας που ανακοινώθηκαν το 2019 είναι αποτέλεσμα του χαμηλού κόστους ανταγωνισμού PV. Οι τιμές φωτοβολταϊκών σε κλίμακα κοινής ωφέλειας βρίσκονται στο χαμηλότερο σημείο της ιστορίας και η τιμή της σύμβασης αγοράς που υπεγράφη πρόσφατα είναι $ 18-35 ανά MWh.

Στο δεύτερο τρίμηνο, 1 GW φωτοβολταϊκής χωρητικότητας κλίμακας χρησιμότητας συνδέθηκε με το δίκτυο, αντιπροσωπεύοντας σχεδόν το ήμισυ της συνολικής εγκατεστημένης χωρητικότητας 2.1GW το τρίμηνο. Οι οικιακές φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις έχουν αυξηθεί σε διάφορα κράτη, με τριμηνιαίο ρυθμό ανάπτυξης 3% για την ικανότητα που συνδέεται με το δίκτυο και ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 8%. Λόγω των αλλαγών πολιτικής και της διασύνδεσης γραμμών μεταφοράς σε μεγάλες αγορές, η χωρητικότητα των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων των μη εγχώριων αγορών (συμπεριλαμβανομένων των βιομηχανικών και εμπορικών και μη κερδοσκοπικών, κοινοτικών) μειώθηκε κατά τη διάρκεια του τριμήνου.