Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Το αντίθετο σημείο προβλέπει: το Mediatek θα γίνει ο νούμερο ένα στην παγκόσμια αγορά Smartphone AP / SOC

Το αντίθετο σημείο προβλέπει: το Mediatek θα γίνει ο νούμερο ένα στην παγκόσμια αγορά Smartphone AP / SOC

Το αντίθετο σημείο προβλέπει ότι μέχρι το 2021, ο παγκόσμιος Smartphone AP (Εφαρμογή) / SoC (System on Chip) Οι αποστολές Set Set θα αυξηθούν κατά 3% σε ετήσια βάση και το Mediatek θα κατατάξει πρώτα με μερίδιο 37%. Στην παγκόσμια αγορά Smartphone Smartphone, η Qualcomm θα οδηγήσει με μερίδιο 30%.


Παγκόσμιο Smart Phone AP / SOC Μοιραστείτε το μερίδιο (%)

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του αντιστάθμου, το Mediatek θα κατατάξει πρώτα με το 37% της παγκόσμιας αγοράς Smartphone AP / SOC το 2021. Το μερίδιο αγοράς του QualComm είναι 31%, κατάταξη δεύτερη. Το μερίδιο αγοράς της Apple είναι 16%, κατάταξη τρίτη. Το μερίδιο αγοράς της αγοράς Ziguang Zhanrui της Samsung είναι το 6% και η ταχεία ανάπτυξή της εισήλθε στα πέντε πρώτα. Το μερίδιο αγοράς του HisiliCon έχει πέσει γρήγορα, πέφτει από τα πέντε κορυφαία.


Παγκόσμια 5g Smartphone AP / SOC Μοιραστείτε το μερίδιο (%)

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του αντιστάθμου, η Qualcomm κατατάσσεται πρώτα στην παγκόσμια αγορά AP / SOC Smartphone το 2021 με μερίδιο 30%. Η Apple ακολούθησε στενά με ένα μερίδιο αγοράς 29% και το μερίδιο αγοράς του Mediatek ήταν 28%, κατάταξη τρίτη, το μερίδιο αγοράς της Samsung UniGroup παρέμεινε αμετάβλητο στο 10%, κατάταξη τέταρτης. Το μερίδιο αγοράς του HisiliCon συρρικνώθηκε σταδιακά, αλλά ακόμα στην πρώτη 5, το μερίδιο αγοράς της Ziguang Zhanrui αυξήθηκε σταδιακά, κατάταξη έκτο.

Το αντίθετο σημείο προβλέπει ότι έως το 2021, η κορυφαία τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένων των 7nm, 6nm και 5nm, θα αντιπροσωπεύει σχεδόν το ήμισυ των αποστολών smartphone, κυρίως για μοντέλα smartphone 5g. Επειδή η προηγμένη χειροτεχνία (για παράδειγμα, Tsmc και Samsung's 11/12 / 14nm) θα εξυπηρετήσει το mainstream chipset 4G LTE το 2021.

Οι αναλυτές πιστεύουν ότι το Mediatek βρίσκεται σε μια καλά τοποθετημένη θέση χρησιμοποιώντας το TSMC και το χαρτοφυλάκιο προϊόντων 5G σε λογικές τιμές και μπορεί να διπλασιάσει το μερίδιό της στο 5G Smartphone Soc / AP Field. Το Mediatek και το Qualcomm αντιπροσωπεύουν μαζί σχεδόν τα δύο τρίτα της ζήτησης αγοράς Smartphone Smartphone SOC, αλλά το χάσμα μεταξύ των δύο έχει περιοριστεί.