Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Οι κατασκευαστές τσιπ αναμένεται να μειώσουν σημαντικά την προσφορά! Η αγορά ημιαγωγών εξακολουθεί να αυξάνεται

Οι κατασκευαστές τσιπ αναμένεται να μειώσουν σημαντικά την προσφορά! Η αγορά ημιαγωγών εξακολουθεί να αυξάνεται

Σύμφωνα με την BusinessKorea, οι αναλυτές της Shinhan Investment επεσήμαναν ότι καθώς η επιδημία COVID-19 συνεχίζει να εξαπλώνεται, η ζήτηση στην αγορά για smartphones και προσωπικούς υπολογιστές θα παρουσιάσει κάποια μείωση. Με βάση αυτό, οι κατασκευαστές τσιπ αναμένεται να μειώσουν σημαντικά την προσφορά.

Η εταιρεία Shinhan Investment Corporation επεσήμανε ότι, λόγω της πανδημίας της COVID-19, η εταιρεία μείωσε περαιτέρω τις προβλέψεις της για αύξηση της ζήτησης προϊόντων πληροφορικής. Μεταξύ αυτών, η αύξηση της ζήτησης smartphone μειώθηκε από -7% σε -15%. οι υπολογιστές μειώθηκαν από -4% σε -7%. Ωστόσο, λόγω της έντονης ζήτησης για απομακρυσμένη εργασία και κυκλοφορία κέντρων δεδομένων συνεχίστηκε να αυξάνεται, η ζήτηση της Shinhan για μάρκες διακομιστών Η πρόβλεψη παραμένει αμετάβλητη.

Ενόψει της επιβράδυνσης της ζήτησης στην αγορά, η Shinhan Investment ανέφερε ότι οι κατασκευαστές τσιπ αναμένεται να μειώσουν σημαντικά την προσφορά και η συρρίκνωση της ζήτησης δεν τους έχει προκαλέσει κανένα λόγο να παραμείνουν στις αρχικές κεφαλαιουχικές δαπάνες και σχέδια εφοδιασμού. Αν όμως η ζήτηση DRAM αυξάνεται κατά περισσότερο από 10% το 2020 (η ανάπτυξη πιο εξελιγμένων διαδικασιών θα αυξήσει την προσφορά), οι προβλέψεις της εταιρείας για την αγορά DRAM θα ​​παραμείνουν αμετάβλητες. Η Shinhan αναμένει ότι η ζήτηση DRAM θα ​​αυξηθεί κατά 14% φέτος.

Την ίδια στιγμή, η Shinhan Investment πιστεύει ότι η σημερινή αγορά ημιαγωγών θα συνεχίσει να αυξάνεται, αλλά λόγω της επιδημίας, οι κατασκευαστές DRAM αντιμετώπισαν επιβράδυνση. Ως εκ τούτου, η εταιρεία μείωσε ελαφρώς την πρόβλεψή της για κέρδη για τους κατασκευαστές DRAM το 2020 και διατήρησε την πρόβλεψή της για το 2021 αμετάβλητη.