Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Chip ζήτηση αύξηση στην κορυφή; Το μέσο TEXAS Q3 Οικονομική δοκιμή δεν είναι όπως αναμένεται

Chip ζήτηση αύξηση στην κορυφή; Το μέσο TEXAS Q3 Οικονομική δοκιμή δεν είναι όπως αναμένεται


Το Texas Instruments (TI) τοπική ώρα Τετάρτη (21η) ανακοίνωσε την οικονομική μέτρηση του τρίτου τριμήνου και τα έσοδα είναι χαμηλότερα από τις προσδοκίες αναλυτών.

Τα μέσα του Τέξας δήλωσαν ότι από το τρίτο τρίμηνο του Σεπτεμβρίου, οι πωλήσεις θα είναι 44 δισεκατομμύρια έως 4,76 δισ. Ευρώ δολάρια ΗΠΑ, το κέρδος είναι 1,87 δολάρια σε 2,13 δολάρια ανά μετοχή. Σύμφωνα με τα στοιχεία της συναρμολόγησης Bloomberg, οι αναλυτές ένα εκτιμώμενο ετήσιο κέρδος είναι 1,97 δολάρια, με πωλήσεις 4,59 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ.

Όπως και άλλοι κατασκευαστές τσιπ, η Γερμανία έχει διαδραματίσει περισσότερα από δύο χρόνια ανάπτυξης και τα έσοδα κατά το προηγούμενο τρίμηνο αυξήθηκαν κατά 41% στα 4,58 δισεκατομμύρια δολάρια, πολύ υψηλότεροι από τον μέσο όρο εκτιμώμενα 4,36 δισεκατομμύρια δολάρια, ως αναλυτές. Η καθαρότητα είναι 1,93 δισεκατομμύρια δολάρια ή 2,05 δολάρια ανά μετοχή κατά 1,48 δολάρια ανά μετοχή πέρυσι.

Το τρίτο τρίμηνο είναι χαμηλότερο από το αναμενόμενο, προκβασμένους αναλυτές και τους επενδυτές να υποθέσουν, δηλαδή ορισμένες παραγγελίες είναι αγορές δίωξης λόγω ανησυχίας που δεν μπορούν να λάβουν επαρκή προσφορά.

Η διοίκηση του Deyi δήλωσε ότι τα εσωτερικά αποθέματα σε αυτό το τρίμηνο μειώθηκαν σε 111 ημέρες, πολύ κάτω από 130 έως 190 ημέρες από τις ελπίδες της εταιρείας. Παρά το γεγονός αυτό, η γερμανική διοίκηση αρνείται να αποκαλύψει αν είναι ότι η ζήτηση παίρνει την κορυφή, ή αν το υφιστάμενο επίπεδο ανάπτυξης μπορεί να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο CFo Rafael Lizardi είπε: "Το έργο μας δεν προβλέπει το μέλλον, αλλά αφήστε την εταιρεία να προετοιμαστεί για κάθε κατάσταση και κάναμε".

Η Lizardi υπογραμμίζει ότι η εσωτερική κατασκευή της Γερμανίας το κατέστησε πιο ευέλικτη σε απάντηση της ζήτησης της αγοράς. Όταν οι ανταγωνιστές τεκμηριώθηκαν πέρυσι, η Deyi αύξησε την παραγωγή και την αυξημένη απογραφή. Πολλοί κατασκευαστές τσιπ θα έχουν μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων, και μερικοί δεν έχουν ακόμη και τα δικά τους εργοστάσια. Οι Γερμανοί έχουν τα δικά τους εργοστάσια να ανταποκριθούν στις ανάγκες του 80%.