Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Ευθυμία για τη διάσωση της Blizzard! Η Samsung δωρίζει εκατομμύρια δολάρια στο Τέξας, ΗΠΑ

Ευθυμία για τη διάσωση της Blizzard! Η Samsung δωρίζει εκατομμύρια δολάρια στο Τέξας, ΗΠΑ

Πριν από λίγες μέρες, ένα κρύο κύμα και η χιονοθύελλα εισέβαλαν στο Τέξας, προκαλώντας εκτεταμένα ύδατα και διακοπές στην περιοχή. Οι άνθρωποι υπέφεραν μια πρωτοφανή κρίση και το εργοστάσιο τσιπ επηρεάστηκε επίσης από την αναστολή της παραγωγής και της εργασίας. Αναφέρεται ότι, ως παγκόσμιος γίγαντας τεχνολογίας, η Samsung έχει δωρίσει εκατομμύρια δολάρια στη ζώνη.

Σύμφωνα με το γραφείο ειδήσεων Yonhap, η Samsung Electronics δήλωσε πρόσφατα ότι η εταιρεία έχει δώσει 1 εκατομμύριο δολάρια ΗΠΑ σε συνεργάτες της Κοινότητας στο Τέξας για να υποστηρίξει τις προσπάθειες διάσωσης στη Blizzard. Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την παροχή τροφίμων, νερού, ιατρικών υπηρεσιών και καταφύγια για τους ανθρώπους του Τέξας.

Επιπλέον, το εργοστάσιο τσιπ Samsung στο Austin, το Τέξας, έκλεισε για περισσότερο από δύο εβδομάδες λόγω διακοπής ρεύματος. Αυτή είναι και η πρώτη φορά που το εργοστάσιο έχει αναγκαστεί να κλείσει από την ολοκλήρωσή της το 1998.

Οι κλάδοι της βιομηχανίας προβλέπουν ότι μπορεί να χρειαστούν αρκετές εβδομάδες για να συνεχίσει το εργοστάσιο.


Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν ο νέος ιός της Κορώνας καταστρέφει τη Βόρεια Αμερική το 2020, η Samsung Electronics έδωσε επίσης περισσότερα από 4 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ στην Samsung σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες για να υποστηρίξουν τις προσπάθειες ανακούφισης επιδημίας.