Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Broadcom ή σχεδιάζει να αποκτήσει την εταιρεία λογισμικού ασφάλειας Symantec

Broadcom ή σχεδιάζει να αποκτήσει την εταιρεία λογισμικού ασφάλειας Symantec

Σύμφωνα με το Reuters, προκειμένου να βελτιωθεί περαιτέρω η κερδοφορία της επιχείρησης λογισμικού, η Broadcom σχεδιάζει να αποκτήσει την εταιρεία λογισμικού ασφάλειας Symantec.

Οι άνθρωποι που είναι εξοικειωμένοι με το θέμα, δήλωσαν ότι η Broadcom ενδέχεται να καταλήξει σε συμφωνία εξαγοράς τις επόμενες εβδομάδες, αλλά επειδή εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί άγνωστοι παράγοντες, η Broadcom δεν έχει αποκαλύψει και επιβεβαιώσει την εξαγορά.

Εάν η εξαγορά μπορεί να επιτευχθεί, θα είναι η δεύτερη φορά στον τομέα του λογισμικού που Broadcom έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στην απόκτηση της CATechnologies για $ 18 δισεκατομμύρια πέρυσι.

Εννοείται ότι η Symantec είναι η μεγαλύτερη εταιρεία λογισμικού ασφάλειας δικτύων παγκοσμίως, αλλά κατά το παρελθόν έτος, η εταιρεία αντιμετωπίζει μια σειρά προβλημάτων όπως η αποχώρηση του CEO, η αδύναμη ζήτηση για λογισμικό ασφαλείας και η αποδοχή οικονομικών ερευνών από την εταιρεία. τεράστια πρόκληση.

Για την συνεχή απόκτηση εταιρειών λογισμικού τα τελευταία χρόνια, η Broadcom δήλωσε ότι μέσω της συνεχούς απόκτησης εταιρειών που κατέχουν ηγετική θέση στη βιώσιμη αγορά και συνεχίζει να επενδύει ως μέρος της Broadcom αντί να ενσωματώνει τα προϊόντα της, είναι σήμερα η καλύτερη της Broadcom. Στρατηγική εξαγοράς.

Ωστόσο, λόγω του εκτεταμένου επιχειρηματικού περιεχομένου της τρέχουσας Broadcom, ορισμένοι επενδυτές δεν είναι αισιόδοξοι για την εξαγορά.

Επί του παρόντος, η Broadcom και η Symantec δεν το έχουν σχολιάσει.