Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Οι αναλυτές είναι αισιόδοξοι στον κατασκευαστή τσιπ Skyworks

Οι αναλυτές είναι αισιόδοξοι στον κατασκευαστή τσιπ Skyworks

Τα αποθέματα τεχνολογίας των ΗΠΑ υπέστησαν πρόσφατα έντονη πώληση και τα αποθέματα ημιαγωγών υπέστησαν επίσης μεγάλες απώλειες. Ωστόσο, οι αναλυτές είναι αισιόδοξοι για το δυναμικό ζήτησης της Skyworks σε δίκτυα 5G, η οποία αναμένεται να δείξει τα ταλέντα της στην εποχή των δικτύων υψηλής ταχύτητας.

Ο Todd Gordon, διευθύνων σύμβουλος της Ascent Wealth Partners, μιας εταιρείας χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, είναι αισιόδοξος ότι ο κατασκευαστής τσιπ κινητής τηλεφωνίας Skyworks μπορεί να οδηγήσει την ουρά 5G και να αντεπεξέλθει στην τάση.

Η εποχή 5G συμβολίζει ότι η συνολική βιομηχανία μετατοπίζεται από τα κινητά τηλέφωνα στο Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT), δηλαδή τη σύνδεση όλων των συσκευών σε δίκτυα υψηλής ταχύτητας. Καθώς τα τρέχοντα κινητά τηλέφωνα 4G δεν μπορούν να καλύψουν αυτήν τη ζήτηση, η κυκλοφορία δικτύου εμποδίζεται. Τα δίκτυα 5G μπορούν να περάσουν γρηγορότερες ταχύτητες και εύρος ζώνης για την ανακούφιση της κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Ο Γκόρντον είπε ότι η Skyworks, με την επένδυσή της σε έξυπνα σπίτια, συστήματα αυτο-οδήγησης και φορητά, θα πρέπει να μπορεί να αποδίδει έντονα στην εποχή των 5G. Εκτίμησε ότι οι ταχύτητες δικτύου 5G θα είναι 100 φορές πιο γρήγορες από τις 4G.

Οι τάσεις των τιμών της Skyworks δείχνουν επίσης ότι το απόθεμα αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνεται.

Ο Γκόρντον είπε: «Από τότε που η Skyworks ανακοίνωσε την έκθεση κερδών στα τέλη Ιουλίου, η τιμή της μετοχής της ξεπέρασε το κρίσιμο επίπεδο των 130 δολαρίων και έφτασε σε ένα πρωτοφανές υψηλό».

Ως εκ τούτου, μια πτώση 142 $ σε περίπου 135 $ θα θεωρηθεί ως επίπεδο στήριξης. Εάν δεν έχετε καμία θέση, συνιστάται οι επενδυτές να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να πέσουν πίσω σε περισσότερα από 135 γιουάν, προσθέστε αυτό το απόθεμα σε το χαρτοφυλάκιο και ήσυχα Περιμένετε να εμφανιστούν νέα υψηλά. "

Οι μετοχές της τεχνολογίας έπεσαν κατακόρυφα την Παρασκευή, μειώνοντας την τιμή της μετοχής της Skylink την Παρασκευή, κλείνοντας στα 139,01 $, πτώση 5% αυτήν την εβδομάδα.

Ο Γκόρντον είναι αισιόδοξος ότι το απόθεμα θα επιστρέψει σε υψηλό σημείο. Συνιστάται στους επενδυτές να χρησιμοποιούν την επιλογή κλήσης spread για να αγοράσουν τα δικαιώματα κλήσης με τιμή προειδοποίησης 140 $ και να πουλήσουν τα δικαιώματα κλήσης με τιμή προειδοποίησης 160 $.

Είπε, "Με βάση την τιμή spot, το spread έφτασε τα 2.000 $. Αλλά σε αυτήν την επιλογή, οι επενδυτές πρέπει μόνο να περάσουν περίπου 863 $ για να επιτύχουν το μέγιστο κέρδος των $ 2.000. Εξαιρουμένου του καταβληθέντος κόστους των 863 $, το μεγαλύτερο Το πιθανό κέρδος μπορεί να φτάσει τα 1137 $. "