Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Αναλυτής: Η τροφοδοσία του IC του προγράμματος οδήγησης του πίνακα επηρεάζει το πρόγραμμα κυκλοφορίας της σειράς iPhone 12 Pro

Αναλυτής: Η τροφοδοσία του IC του προγράμματος οδήγησης του πίνακα επηρεάζει το πρόγραμμα κυκλοφορίας της σειράς iPhone 12 Pro

Σύμφωνα με τον αναλυτή της οθόνης Ross Young, η Apple ενδέχεται να καθυστερήσει την κυκλοφορία της σειράς iPhone 12 Pro ή να ακυρώσει εντελώς τη λειτουργία 120Hz για να την ξεκινήσει όπως είχε προγραμματιστεί λόγω της προσφοράς IC του προγράμματος οδήγησης με ρυθμό ανανέωσης 120Hz.

Οι πληροφορίες του Ross Young επεσήμαναν ότι παρόλο που η Apple μπορεί να αποκτήσει έναν πίνακα 120Hz, δεν περιλαμβάνει ένα IC οδηγού 120Hz, οπότε υπάρχουν ζητήματα αλυσίδας εφοδιασμού. Η Apple πρέπει να σκεφτεί ένα σύνολο λύσεων από αυτό, να επιλέξει να περιμένει έως ότου φτάσει το IC του προγράμματος οδήγησης 120Hz και να καθυστερήσει την κυκλοφορία του νέου μηχανήματος ή να επιλέξει το νέο μηχάνημα με έναν πίνακα 60Hz για εκκίνηση όπως έχει προγραμματιστεί.

Ο Ross Young εικάζεται ότι μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι ο ρυθμός ανανέωσης 120Hz δεν ήταν μέρος του αρχικού σχεδίου της σειράς iPhone 12 Pro, το οποίο προκάλεσε την Apple να αντιμετωπίσει προβλήματα αλυσίδας εφοδιασμού αργότερα. Σύμφωνα με την επόμενη κατανόησή του, η Apple αναμένεται να κατασκευάσει ICs 60-96Hz προγραμμάτων οδήγησης και να προσαρμόσει το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης στο 25% για να φτάσει στο επίπεδο των 120Hz.

Επιπλέον, ο πληροφοριοδότης Jon Prosser αποκάλυψε επίσης τις προδιαγραφές του νέου iPhone, λέγοντας ότι τα δύο στιγμιότυπα οθόνης που ανέβασε ήταν από την έκδοση PVT (Test Verification Test) του iPhone 12 Pro Max.


Στο πρώτο στιγμιότυπο οθόνης, υπάρχουν πολλές νέες επιλογές εναλλαγής iPhone 12 Pro Max, όπως η χρήση του σαρωτή LiDAR του iPhone 12 Pro Max για τη βελτίωση της ποιότητας εικόνας, επιτρέποντας στους χρήστες να ενεργοποιήσουν τη βοήθεια LiDAR, όταν η αυτόματη εστίαση και η ανίχνευση θέματος στην εγγραφή βίντεο ή λειτουργία "νύχτας". Μπορεί ακόμη και να επιτρέψει 4K @ 120FPS ή 4K @ 240FPS να καταγράφει αργή κίνηση, καθώς και βελτιωμένη νυχτερινή λειτουργία και προηγμένη μείωση θορύβου.

Το δεύτερο στιγμιότυπο οθόνης αφορά τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης. Μία επιλογή είναι να επιτρέψετε 120Hz και η άλλη είναι να επιτρέψετε στο τηλέφωνο να προσαρμόζεται αυτόματα μεταξύ 120Hz και 60Hz σύμφωνα με το περιεχόμενο της οθόνης. Αυτό το στιγμιότυπο οθόνης δείχνει ότι τουλάχιστον η Apple έχει δοκιμάσει αυτήν τη δυνατότητα.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι αυτά τα στιγμιότυπα οθόνης προέρχονται από την έκδοση PVT, πράγμα που σημαίνει επίσης ότι υπάρχει ακόμη η δυνατότητα αλλαγής ή ακύρωσης λειτουργιών πριν από την επίσημη κυκλοφορία της νέας σειράς iPhone 12.