Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Περίπου 10 δισεκατομμύρια γιουάν, άλλη απόκτηση BlockBuster στη βιομηχανία ημιαγωγών

Περίπου 10 δισεκατομμύρια γιουάν, άλλη απόκτηση BlockBuster στη βιομηχανία ημιαγωγών

Πρόσφατα, η Magnachip εξέδωσε ένα δελτίο τύπου στον επίσημο ιστότοπό της, δηλώνει ότι συμφώνησε να αποκτηθεί από την Wise Road Capital Ltd., μια ιδιωτική εταιρεία επενδύσεων σε μετοχές.

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, το κεφάλαιο της Zhilu θα αποκτήσει το Magnachip σε τιμή των 29 δολαρίων ΗΠΑ ανά μετοχή, με συναλλακτική αξία περίπου 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ (περίπου 9,158 δισεκατομμύρια δολάρια). Αφού ολοκληρωθεί η συναλλαγή, η ομάδα διαχείρισης Magnachip και οι υπάλληλοι αναμένεται να συνεχίσουν να κρατούν θέσεις και η εταιρεία θα συνεχίσει να παραμένει στην πόλη Cheongju, τη Σεούλ και την πόλη Gumi, τη Νότια Κορέα.


Ο CEO Magnachip YJ Kim είπε: "Αυτή η συναλλαγή είναι προς το καλύτερο συμφέρον όλων των ενδιαφερομένων μας, συμπεριλαμβανομένων των μετόχων, των πελατών και των εργαζομένων. Αυτό θα προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να επιταχυνθεί η στρατηγική ανάπτυξης MX 3.0."

Αναφέρεται ότι η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2021, υπό συνήθεις συνθήκες κλεισίματος, συμπεριλαμβανομένης της έγκρισης από τους μετόχους και τις ρυθμιστικές αρχές.

Σύμφωνα με τα δεδομένα, το Magnachip είναι ένας σχεδιαστής και κατασκευαστής αναλογικών και μικτών σημάτων ημιαγωγών πλατφόρμας για επικοινωνίες, διαδίκτυο των πραγμάτων, οι καταναλωτικές, βιομηχανικές και αυτοκινητοβιομηχανίες. Η εταιρεία έχει περίπου 1.200 εγγεγραμμένα και εκκρεμείς διπλώματα ευρεσιτεχνίας και έχει εκτεταμένη τεχνογνωσία μηχανικής, σχεδιασμού και κατασκευής.

Το Wise Road Capital είναι ένα παγκόσμιο επαγγελματικό επενδυτικό ίδρυμα μετοχών. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα, το Wise Road Capital επικεντρώνεται στην τεχνολογία πυρήνα ημιαγωγών και σε άλλες αναδυόμενες επενδυτικές ευκαιρίες τεχνολογίας υψηλού επιπέδου. Οι επενδυτές του περιλαμβάνουν κορυφαίες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και οικογένειες στον κόσμο. Τα κεφάλαια κ.λπ. αναφέρεται ότι η Zhilu Capital έχει επανειλημμένα συμμετείχε ή οδήγησε ορισμένα υπερπόντια επενδυτικά έργα, συμπεριλαμβανομένου του ημιαγωγού Anshi, της τεχνολογίας Lingsheng και των επικοινωνιών Hixih.