Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η ASE αναπτύσσεται ενεργά στον τομέα των ηλεκτρικών οχημάτων και οι μονάδες μετατροπής ισχύος αυτοκινήτων έχουν παραχθεί μαζικά

Η ASE αναπτύσσεται ενεργά στον τομέα των ηλεκτρικών οχημάτων και οι μονάδες μετατροπής ισχύος αυτοκινήτων έχουν παραχθεί μαζικά

Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του Taiwan Media Central News Agency, το ASE Investment and Control, μια μεγάλη εταιρεία συσκευασίας και δοκιμών, αναπτύσσει ενεργά νέα ενεργειακά οχήματα και ηλεκτρικά οχήματα. Σύμφωνα με πηγές της αγοράς, η θυγατρική της USI έχει εισέλθει σε νέους ελεγκτές ισχύος και συστήματα ψύξης ενεργειακών οχημάτων και έχει περάσει διαδοχικά πιστοποιήσεις πελατών στο εξωτερικό. Οι μονάδες μετατροπής ισχύος για ηλεκτρικά οχήματα έχουν παραχθεί μαζικά.

Σύμφωνα με στοιχεία, το ASE Investment Control είναι μια κοινή επιχείρηση μεταξύ της ASE και της Sipin. Η ASE είναι μια κορυφαία εταιρεία παραγωγής συσκευασίας και δοκιμών ημιαγωγών στον κόσμο. Παρέχει στους πελάτες ημιαγωγών, από δοκιμές chip front-end και δοκιμές ανιχνευτή γκοφρετών έως back-end συσκευασίες, υλικά και δοκιμές τελικού προϊόντος. Ενοποιημένη υπηρεσία.

Και η USI είναι θυγατρική της και διαθέτει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην αυτοκινητοβιομηχανία, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις DMS και παγκόσμιες υπηρεσίες κατασκευής. Προς το παρόν, τα αυτοκίνητα ηλεκτρονικά προϊόντα του περιλαμβάνουν κυρίως ρυθμιστές τάσης, ανορθωτές, ελεγκτές κινητήρα, εξωτερικό φωτισμό LED, IEPB (ενσωματωμένο ηλεκτρικό φρένο στάθμευσης), μονάδες ελέγχου ή πίνακες ελέγχου για πληροφορίες οχήματος και πληροφορίες ψυχαγωγίας.

Τον Νοέμβριο του 2020, ξένα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η ASE εισήλθε στην αλυσίδα εφοδιασμού του αισθητήρα εικόνας CMOS αυτοκινήτου της Sony και είναι ο δεύτερος κατασκευαστής που εισήλθε στην πίσω αλυσίδα εφοδιασμού του αισθητήρα εικόνας CMOS αυτοκινήτου της Sony.

Η είσοδος στην πίσω αλυσίδα εφοδιασμού του αισθητήρα εικόνας CMOS της Sony σημαίνει ότι η ASE θα λάβει μεγάλο αριθμό παραγγελιών συσκευασίας και δοκιμής αισθητήρα εικόνας της Sony. Τα ξένα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν στην αναφορά ότι η ASE θα δημιουργήσει μια νέα επιχειρηματική μονάδα για τη διαχείριση παραγγελιών αισθητήρα εικόνας CMOS από τη Sony.

Από το τρίτο τρίμηνο του 2020, λόγω της στενής παραγωγικής ικανότητας γκοφρετών, πολλά εργοστάσια συσκευασίας και δοκιμών, συμπεριλαμβανομένων των ASE Investment Holdings, KYEC κ.λπ., έχουν επίσης ενισχύσει την παραγωγική ικανότητα λόγω της μεγάλης αύξησης της ζήτησης συσκευασίας και δοκιμών που προκαλείται από τη γκοφρέτα παραγωγή, και οδήγησαν επίσης τις λειτουργίες τους. Τα έσοδα αυξήθηκαν ραγδαία.

Το 2020, τα ενοποιημένα έσοδα του ΧΑΑ ήταν 476.979 δισεκατομμύρια γιουάν (NTD, το ίδιο παρακάτω), αύξηση 15,44% σε σύγκριση με το 2019, ρεκόρ υψηλό από την ίδρυση της εταιρείας, το λειτουργικό καθαρό κέρδος ανήλθε σε 34,878 δισεκατομμύρια γιουάν και το καθαρό κέρδος οι μέτοχοι της μητρικής εταιρείας ήταν 27,594 δισεκατομμύρια γιουάν. , Η ετήσια αύξηση κατά 63,7%, το καθαρό κέρδος ανά μετοχή μετά τη φορολογία ήταν 6,47 γιουάν, καλύτερη από τις προσδοκίες των αναλυτών 5,8 γιουάν, και επίσης ρεκόρ υψηλό.

Χωρισμένη από τις επιχειρήσεις, τα έσοδα από συσκευασίες και δοκιμές ημιαγωγών του περασμένου έτους ήταν 280.297 δισεκατομμύρια γιουάν και τα έσοδα από την υπηρεσία ηλεκτρονικών χυτηρίων ήταν 204.723 δισεκατομμύρια γιουάν, και τα δύο έφτασαν σε νέα υψηλά επίπεδα.