Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η AMD στρέφεται στην προσπέραση της Intel, αδράξτε το δικαίωμα να μιλήσετε

Η AMD στρέφεται στην προσπέραση της Intel, αδράξτε το δικαίωμα να μιλήσετε

Η CPU 7 νανομέτρων της Intel δεν μπόρεσε να επιτύχει τον καθορισμένο στόχο αποστολής. Από την άλλη πλευρά, ο αντίπαλός της AMD βασίστηκε στην προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας των 7 νανομέτρων της TSMC για να λανσάρει συχνά προϊόντα επεξεργαστών προηγμένης τεχνολογίας. Η αγορά παικτών στην Κίνα έχει αποκτήσει το δικαίωμα να μιλήσει και διαπερνά το 20% του μεριδίου αγοράς. Στη συνέχεια, θα κυκλοφορήσουν 5 προϊόντα νανομέτρων. Η AMD, η οποία πάντα έβλεπε τα οπίσθια φώτα της Intel, έχει ξεπεράσει τα κόρνερ τα τελευταία δύο χρόνια.

Σύμφωνα με την έρευνα αγοράς της Steam για τους παίκτες υπολογιστών, το μερίδιο αγοράς της Intel στην αγορά επεξεργαστών παικτών έχει μειωθεί από τις αρχές του 2020. Τον Απρίλιο, το μερίδιο αγοράς της Intel ήταν μόνο 77,54%, δείχνοντας ότι η AMD συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων παικτών. Το μερίδιο αγοράς της Intel ξεπέρασε το 20% και το μερίδιο αγοράς της Intel μειώθηκε κατά 0,74% τον Μάιο. Η πτώση της Intel υποδηλώνει ότι το μερίδιο αγοράς προορίζεται για AMD, πράγμα που σημαίνει ότι οι παίκτες στρέφονται σταδιακά στην AMD όταν επιλέγουν επεξεργαστές.

Η AMD δήλωσε πρόσφατα ότι οι πωλήσεις της CPU τους έχουν αυξηθεί για δέκα συνεχόμενα τρίμηνα και ληστεύουν το μερίδιο αγοράς της Intel για 30 μήνες, ειδικά σε επεξεργαστές υψηλής τεχνολογίας που έχουν κερδίσει περισσότερο από το 50% του μεριδίου αγοράς. Ειδικά σε προσωπικούς υπολογιστές, οι σειρές AMD Ryzen 3000 και Ryzen2000 απέδωσαν αρκετά καλά, κατατάσσοντας τις καλύτερες στις λιανικές πωλήσεις και καταλαμβάνοντας το 50% του μεριδίου πολλών μεγάλων λιανοπωλητών.