Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η AMD ανακοινώνει νέα οικονομική έκθεση: Έσοδα δευτέρου τριμήνου ύψους 1.531 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Η AMD ανακοινώνει νέα οικονομική έκθεση: Έσοδα δευτέρου τριμήνου ύψους 1.531 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Όπως και η Apple, η AMD ανακοίνωσε επίσης τη νέα έκθεσή της για τα κέρδη της, τα έσοδα του δεύτερου τριμήνου της τάξης των 1,53 δισ. Δολαρίων, σημειώνοντας πτώση 13% σε ετήσια βάση. καθαρό κέρδος 35 εκατομμυρίων δολαρίων, μειωμένο κατά 70% σε ετήσια βάση, τα έσοδα του δεύτερου τριμήνου ξεπέρασαν την ανάλυση της Wall Street. Κατά μέσο όρο, το τμήμα αναμένει ότι τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή θα είναι σύμφωνα με τις προσδοκίες.

Από επιχειρηματική μονάδα, τα έσοδα της AMD από τα τμήματα υπολογιστών και γραφικών κατά το δεύτερο τρίμηνο ήταν 940 εκατομμύρια δολάρια, λιγότερα από 1.086 δισεκατομμύρια δολάρια την ίδια περίοδο πέρυσι. το λειτουργικό κέρδος ήταν 22 εκατομμύρια δολάρια, σε σύγκριση με 1,17 την αντίστοιχη περσινή περίοδο. 100 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

Τα έσοδα από εταιρικές, ενσωματωμένες και ημιτελείς επιχειρήσεις ήταν 591 εκατ. Δολάρια, λιγότερα από 670 εκατ. Δολάρια την ίδια περίοδο πέρυσι. τα λειτουργικά κέρδη ήταν 89 εκατομμύρια δολάρια, καλύτερα από τα 69 εκατομμύρια δολάρια την ίδια περίοδο πέρυσι. Τα έσοδα από όλες τις άλλες επιχειρήσεις ήταν μηδενικά κατά το δεύτερο τρίμηνο και την ίδια περίοδο πέρυσι. οι λειτουργικές απώλειες σε άλλες επιχειρήσεις το δεύτερο τρίμηνο ήταν 52 εκατομμύρια δολάρια, σε σύγκριση με μια λειτουργική ζημία των 33 εκατομμυρίων δολαρίων την ίδια περίοδο πέρυσι.

Η AMD αναμένει τα έσοδα της εταιρείας κατά το τρίτο τρίμηνο της χρήσης 2019 να είναι περίπου 1,8 δισ. Δολ., Συν ή μείον 50 εκατ. Δολάρια, αύξηση 9% από την ίδια περίοδο πέρυσι.

Για την απόδοση της AMD, ο εξωτερικός κόσμος εξακολουθεί να είναι πολύ αισιόδοξος, καθώς η Intel δεν έχει ακόμα αποθέματα και το μερίδιο αγοράς σε πολλές χώρες και περιοχές έχει ξεπεράσει εν συντομία την Intel, γι 'αυτό και θα συνεχίσει να δίνει δύναμη.