Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > 220 δισ. Γιεν! Η Ιαπωνία υποστηρίζει την έρευνα και την ανάπτυξη τεχνολογίας 6G

220 δισ. Γιεν! Η Ιαπωνία υποστηρίζει την έρευνα και την ανάπτυξη τεχνολογίας 6G

Η Ιαπωνία προτίθεται να επενδύσει 220 δισ. Γιέν για να στηρίξει τον ιδιωτικό τομέα για την ανάπτυξη τεχνολογίας 6G. Το πακέτο οικονομικών κινήτρων της κυβέρνησης του Abe θα οριστικοποιηθεί στις αρχές του επόμενου μήνα. Στο πλαίσιο του προγράμματος, η κυβέρνηση σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα ταμείο για την υποστήριξη της έρευνας της βιομηχανίας για την τεχνολογία 6G.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η Ιαπωνική τηλεπικοινωνιακή γίγαντα Japan Telecom Telephone Corporation (NTT) θα ασχοληθεί με την ανάπτυξη οπτικών ημιαγωγών που χρησιμοποιούν οπτικά σήματα για να επεξεργάζονται πληροφορίες και να μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας κατά ένα τοις εκατό. 65 εταιρείες συνεργάστηκαν και προσπαθούν να επιτύχουν μαζική παραγωγή πριν από το 2030.

Η έκθεση επεσήμανε ότι η Ιαπωνία θα χρησιμοποιήσει οπτικούς ημιαγωγούς ως τεχνολογία επεξεργασίας πληροφοριών για την υποστήριξη της 6G και θα δημιουργήσει μια συμμαχία που θα στοχεύει στο παγκόσμιο πρότυπο. Η NTT ελπίζει να μάθει από το μάθημα ότι οι ιαπωνικές εταιρείες καθυστερούν σε διπλώματα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίας 5G. Είναι η πρώτη στην παγκόσμια επιχείρηση να αναλάβει δράση για την αντιμετώπιση της 6G, με στόχο την ηγετική θέση στον τομέα της πληροφόρησης και της επικοινωνίας 10 χρόνια αργότερα, και ελπίζει να μετατρέψει τις βασικές τεχνολογίες σε παγκόσμια πρότυπα.

Επιπλέον, η ιαπωνική κυβέρνηση σκοπεύει να επιτύχει πλήρως αυτοματοποιημένη οδήγηση το 2030. Η ιαπωνική πλευρά πιστεύει ότι για να γίνει πλήρης η τεχνολογία όπως η αυτόνομη οδήγηση, η 5G δεν αρκεί. Πρέπει να είναι "6G" ή ακόμα και "6G +". Ως εκ τούτου, αναμένεται ότι η πλήρης δημοτικότητα των σημάτων 6G θα πραγματοποιηθεί σε δέκα χρόνια, και η εποχή της πλήρως αυτόματης οδήγησης είναι πραγματικά ξεκίνησε.

Στην πραγματικότητα, δεν είναι μόνο η Ιαπωνία που ανταγωνίζεται για την κυριαρχία της 6G. Με 5G που αρχίζει να διατίθεται στο εμπόριο παγκοσμίως, η τεχνολογία 6G γίνεται η τελευταία εθνική aréna Ε & Α.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανέφεραν την περασμένη εβδομάδα ότι σήμερα, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Κίνα, η Ιαπωνία, η Νότια Κορέα, η Φινλανδία και άλλες χώρες έχουν ξεκινήσει την πορεία 6G έρευνας και ανάπτυξης, οι επιστήμονες προσπάθησαν να βρουν μια σαφή πορεία ανάπτυξης για το 6G. Σύμφωνα με την έγκριση από τον κλάδο του επαναληπτικού νόμου της κινητής επικοινωνίας κάθε 10 χρόνια, το 6G θα εμφανιστεί γύρω στο 2030. Παρόλο που πολλές ιδέες για το 6G εξακολουθούν να είναι μάταιες, προκειμένου να εδραιωθεί η μελλοντική ανταγωνιστικότητα, πρέπει να το κάνουμε εκ των προτέρων.

Στον ιδιωτικό τομέα, εκτός από το ITS της NTT, η LG της Νότιας Κορέας ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός εργαστηρίου 6G τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους. Η ερευνητική βάση της Samsung στη Σεούλ ξεκίνησε επίσης έρευνα 6G. Η Nokia, η Ericsson και η SK Telecom ανακοίνωσαν τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους τη σύσταση στρατηγικής εταιρικής σχέσης για την από κοινού μελέτη 6G. Ο Ren Zhengfei, ο ιδρυτής της εταιρείας Huawei της Κίνας, ανέφερε επανειλημμένα σε συνέντευξή του σε δημοσιογράφους των μέσων μαζικής ενημέρωσης τον περασμένο μήνα ότι η Huawei την έκανε πραγματικά στα 6G και 5G.

Σε κυβερνητικό επίπεδο, η φινλανδική κυβέρνηση εισέβαλε 25 εκατομμύρια ευρώ σε ένα εξαετές ερευνητικό πρόγραμμα 6G με τίτλο "6Genesis" στις αρχές του τρέχοντος έτους. Τα ερευνητικά ινστιτούτα και τα πανεπιστήμια της Nokia και της Φινλανδίας έχουν πραγματοποιήσει από κοινού έρευνα και είναι έτοιμα να συνεργαστούν με τη Νότια Κορέα. Συνεργασία.

Οι ΗΠΑ έχουν αρχίσει επίσης να προετοιμάζονται για το 6G. Ο Trump δήλωσε ότι «ελπίζω ότι 5G και ακόμη και 6G θα προσγειωθούν σύντομα στις ΗΠΑ», η αμερικανική Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών αποφάσισε να ανοίξει την μπάντα των 95 GHz έως 3 terahertz για πειράματα 6G.

Το Υπουργείο Επιστήμης και Τεχνολογίας της Κίνας ανακοίνωσε στις 7 Νοεμβρίου ότι θα ξεκινήσει επισήμως 6G Ε & Α. Θα πραγματοποιήσει την εναρκτήρια συνάντηση εργασίας με την Εθνική Επιτροπή Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων, το Υπουργείο Παιδείας, το Υπουργείο Βιομηχανίας και Τεχνολογίας της Πληροφορίας, την Κινεζική Ακαδημία Επιστημών και το Ίδρυμα Φυσικών Επιστημών της Κίνας και θα ανακοινώσει την ίδρυση της Εθνικής Ομάδας Εργασίας 6G για την Τεχνολογία Έρευνας και Ανάπτυξης και Η ομάδα εμπειρογνωμόνων είναι υπεύθυνη για την έρευνα και τη διάθεση της τεχνολογίας 6G.