Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Κατασκευαστές > Aven > Εργαλεία > Απογυμνωτές καλωδίων και αξεσουάρ

Εισαγωγή μάρκας

- Η Aven, Inc. εξυπηρετεί τη βιομηχανική αγορά από το 1983. Η αποστολή τους ήταν πάντα απλή: η παροχή ενός ποιοτικού προϊόντος σε λογική τιμή, η επέκταση της εγκάρδιας και ενημερωμένης εξυπηρέτησης πελατών ανά πάσα στιγμή, η διατήρηση ενός υγιούς αποθέματος για άμεση παράδοση , και να υποστηρίξουν τα προϊόντα τους με εξαιρετική απλή εγγύηση.
Η Aven έχει διατηρήσει αυτές τις αξίες για πάνω από 18 χρόνια και τα αποτελέσματα έχουν ανταμείψει τόσο για τους αξιόπιστους και πιστούς πελάτες τους όσο και για την ομάδα Aven.
Ο στόχος της Aven Tools είναι να αναπτύξουμε μια μακροπρόθεσμη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, αφού η επιτυχία μας εξαρτάται εξ ολοκλήρου από την ικανοποίησή σας.

Σχετικά προϊόντα

  • Εικόνα Αριθμός εξαρτήματος Περιγραφή Datasheet Μοντέλο ECAD Κατασκευαστές In Stock Quote
  • S-80146CLMC-JI7T2G IC SEIKO SOT-23-5 SEIKO 3046 pcs Stock RFQ
  • OB3613NAP ON-BRIGHT DIP8 ON-BRIGHT 3235 pcs Stock RFQ
  • SMAZ5V6-13-F IC TSOHIBA SMD TSOHIBA 5161 pcs Stock RFQ
  • 74476624J WE 4532 WE 6473 pcs Stock RFQ
  • LAE65B OSRAM 1210( OSRAM 92188 pcs Stock RFQ